Afscheidsdag juf Trudy

Lieve collega’s, kinderen, ouders, familie, oud collega’s en verder iedereen die gisteren betrokken was bij mijn afscheidsfeest:
Wat heb ik een fantastische, onvergetelijke dag gehad! Een dag met een gouden randje!
Wat vond ik het spannend maar wat heb ik heb intens genoten van ‘s morgens tot ‘s avonds, samen met mijn gezin! Een dag om nooit meer te vergeten. Heel veel mooie herinneringen gemaakt voor “later”
‘s Morgens in een schitterende auto opgehaald om zo een vol schoolplein op te rijden en toegezwaaid te worden door de hele school. Ik voelde me net Maxima!!!
Prachtige optredens en hartverwarmende knutsels, kaarten, tekeningen en nog veel meer gekregen. Een optreden van Elvis die mij tot tranen toe wist te raken.
Wat een voorrecht is het toch altijd geweest om juf te mogen zijn en kinderen een stukje op weg te helpen in hun ontwikkeling naar volwassenheid.
Ik heb een prachtige carrière gehad waar ik met heel veel plezier op terug zal kijken. En dat op deze manier af te mogen sluiten is een droom die uitgekomen is!!!
Ik kan dan ook alleen maar zeggen:
Dankjewel voor 43 geweldige jaren.
Voor jullie allen: heel veel geluk, succes, liefde en gezondheid toegewenst en ik wil graag afsluiten met mijn “lijfspreuk”:
IEDEREEN IS EEN STER EN SCHITTERT OP ZIJN EIGEN MANIER!

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

Juf Jolanda 25 jaar juf

Vandaag hebben we juf Jolanda eens goed in het zonnetje ...